Adamo hinta

Adamo hinta, a szülők és a kicsik kedvence

A gyermekvállalás igazán hatalmas dolognak számít az család életében, ezért is megfelelően fel kell rá készülni. Az Adamo hinta remek kiegészítője lehet a babák napjainak, hiszen a nappali pihenést vagy alvást tölthetik ebben a kis szerkezetben. Az úgynevezett bölcsőhintaként is emlegetett példány egyszerre több funkciót láthat el és tölthet be a kicsiknél. Az Adamo hinta 3 éves korig bátran használható, emiatt mindenképpen megéri a beruházást.

Természetes alapanyagokból és textilből készül, ezért összhangban lesz a babák érzékeny bőrével. Feküdni, aludni, ülni, valamint még rugdalózni is tud a segítségével, attól függően, hogy éppen milyen korban van. Az Adamo hinta a valódi minőséget képviseli, nem ismer lehetetlent. Egész biztosan nemcsak a picik, hanem a szülők nagy favoritja lesz ez a darab. Sokáig használható, tartós és strapabíró. Egy-egy átsírt éjszaka után valódi felüdülést adhat a legkisebbeknek. Teljes mértékben biztonságos és bababarát termék.

Utazóágy, a mozgalmas életet élőknek

Amikor egy család életében aktuálissá válik a gyermekáldás csodája, akkor rengeteg különféle dolgot kell beszerezni egy pillanat alatt. Az utazóágy kérdése éppen ilyen, ugyanis sokan nem is gondolnák, hogy milyen nagy szerepe lehet egy csöppség jó alvásában, zavartalan pihenésében. Nem mindenki szeretne hosszú éveket otthon tölteni egy kisbabával a lakásban, vannak, akik a kihívásokat keresik és már hamar utazásra indulnak. Az utazóágy, ahogy a nevében is szerepel, ebben a folyamatban tud igazi kincs lenni.

A nyugodt és megszokott környezet biztosítása a kicsiknek szinte elengedhetetlen, emiatt ez a típus kiváló választás, akár egy rövidebb hétvégi kiruccanásra is. Könnyedén összecsukható, hordozható, valamint elfér az autó csomagtartójában is. Az utazóágy azon kívül, hogy megbízható, még a pénztárcát sem fogja megterhelni. Kimondottan bababarát példány, strapabíró és sokáig kényelmesen használható. Érdemes megfontolni a beszerzését, hiszen a pindurkák életét biztosan nagyban megkönnyíti.