hámlasztó

Almás fizikai hámlasztó

Természetesen mindenki egészséges, ragyogó és tiszta arcbőrre vágyik, amihez feltétlenül el kell végeznie a hámlasztást is. Egy jó minőségű hámlasztó rendszeres használatával látványos eredmény érhető el rövid időn belül. Megkülönböztetünk fizikai és kémiai hámlasztó típusokat, de létezik a kettő egyvelege is.

Kiváló koreai termékek vásárolhatóak meg például a goodskin.hu internetes boltban, ezek közé tartozik a Mizon almás fizikai hámlasztó gél, ami eltávolítja az elhalt hámsejteket és szennyeződéseket a bőrről anélkül, hogy durva vegyi anyagok vagy bőrirritáló mikrogyöngyök kerüljenek a felületre.

Nagy segítséget jelent ez a különleges gyümölcs és növényi kivonatokat tartalmazó hámlasztó gél a bőr megújításában és regenerálásában. Mindenféle bőrtípusra ajánlott a készítmény, ami kedvező áron vásárolható meg a webshopból. Hatására a szennyeződések és az elhalt bőrsejtek feloldódnak és ledörzsölődnek, kizárólag a puha, finom felhám érzését hagyva. Tegyen egy próbát Ön is ezzel a produktummal!