azonnal terhelhető implantátum

Az azonnal terhelhető implantátum lenyűgöző újítás

Régen a fogpótlás nem volt annyira egyszerű és gördülékeny, mint ma, ugyanis a kifejlesztett eljárásoknak és speciális elemeknek köszönhetően, igencsak gyorsan megalkotható egy újra kalibrált mosoly. Mindezt a svájci azonnal terhelhető implantátum teszi lehetővé, aminek applikálása csupán néhány napot vesz igénybe.

Az egészet Stephen Idhe professzor fejlesztette ki és az eljárás sikerét az elmúlt 10 évben implantált betegek magas száma is bizonyítja. Az azonnal terhelhető implantátum létezése hihetetlenül hangzik, de valóban létezik és már Budapesten a Relax Dental Center jóvoltából igénybe vehető. Az egész művelet sikere százalékban kifejezve 98,2%-os, de persze, hogy mindez megvalósuljon az orvosoknak folyamatosan frissíteniük kell meglévő tudásukat.

Az IHDE azonnal terhelhető implantátum beültetése speciális tudást és felszerelést igényel, de ha mindez megvan, akkor foghúzást követően rögtön be lehet ültetni a csapot. Ha szeretne megbizonyosodni a szép végeredményről, amit 72 órán belül garantálnak, akkor nézze meg az esetbemutató képeket a honlapon.