elektromos roller

Az elektromos roller kiváló városi közlekedéshez

Számos innovatív közlekedési eszköz áll napjainkban az érdeklődők rendelkezésére. Az egyik ilyen az elektromos roller, amit egy akku hajt meg, nem kell lábbal működtetni, így könnyebben és jelentősen gyorsabban lehet vele haladni. Az ország legjelentősebb elektromos roller kínálata a futureboard.hu webáruházban található, itt mindenki meg fogja találni a számítását, legyen szó gyermekeknek készült modellekről, duplamotoros, akár vízálló változatokról.

A városi közlekedésben egyre inkább elterjednek ezek az akkus kisjárművek, mivel ezekkel akár dugó esetén is lehet továbbhaladni, de rekreációs és túrázási célokra is remekül megfelelnek. Amellett, hogy gyorsak és rendkívül költséghatékonyak, még környezetbarát kialakításúak is, mivel nem bocsájtanak ki káros anyagokat. A mindennapos használat folyamán mindössze arra kell figyelni, hogy az akkumulátor megfelelőképpen fel legyen töltve. Amennyiben megesne, hogy útközben lemerül az aksi, az elektromos roller lábbal is hajtható, igaz, kicsit nehezebben, mint a klasszikus fajták.

A korszerű hoverboardok túrázásra is alkalmasak

Az elektromos közlekedési eszközök egyre inkább terjedőben vannak. Egyszemélyes út megtételére kitűnően alkalmasak a hoverboardok, amelyekből számos változat áll az érdeklődők rendelkezésére, a hatalmas raktárkészlettel rendelkező webshopban. A shopot működtető cég üzlete Budapesten található, az érdeklődők itt ki is próbálhatják az egyes modelleket, sőt, a vállalat munkatársai a helyes használatot is megmutatják, igény esetén.

A legkisebb hoverboardok akár már 5 éves kortól használhatóak, de mivel ezeknek igen kicsi a kerekük, kizárólag sima úton javasolt a bevetésük. Az offroad túrákra és a murvás útszakaszokon való haladásra kiválóan alkalmasak a középkategóriás fajták, amelyeknek a kereke 8 inch és jelentősen szélesebb, mint a kezdő típusoké. Emellett ezek a kerekek magas visszapattanásúak és jó lengéscsillapítást, valamint stabilabb vezetési élményt biztosítanak. A legerősebb hoverboardok már profiknak javasoltak, mivel ezek akár 49 km/h végsebességet is el tudnak érni.