emelő toló erkélyajtó

Az emelő toló erkélyajtó praktikus darab

A klasszikus nyílászárók mellett, a tiszaajtoablak.hu webáruházat működtető vállalat innovatív kialakítású darabokat is forgalmaz. Az egyik ilyen modern termék a prémiumminőségű emelő toló erkélyajtó, ami akár 4-5 méteres ajtószárny lehetőséggel is bír. A beépítése révén, a helyiség egyik teljes fala is helyettesíthető elmozdítható üvegfelülettel.

Az emelőtoló erkélyajtó vízszintesen, a saját síkjában tolható, igen könnyű működtetéssel készül. A profilvastagság legalább 20 cm kell legyen. Az üvegezés igény esetén lehet háromrétegű is, az ilyen kialakítás már magas hő- és hangszigetelő képességet nyújt. Az alapértelmezett változat kétrétegű üvegezéssel készül.

Az ilyen jellegű, műanyag kerettel ellátott darabok minden stílushoz jól alkalmazkodnak, emellett akadálymentes közlekedést is biztosítanak. Alkalmasak a külső és belső terek egybenyitására, így közelebb hozzák a természetet a helyiségben tartózkodókhoz. A cég munkatársai az újonnan beszerzett emelő toló erkélyajtó beépítését is vállalják.