vésőszár

Bosch gépek: az egyedülálló fúrócsavarozó

Egy víz- vagy gázszerelő, de főleg egy kőműves gyakran találja magát szembe olyan munkákkal, ahol bizony vésni kell. A betonvésés, faláttörés, vakolatbontás csak néhány olyan példa, ahol a vésőszár és a bontókalapács elengedhetetlen kellékeknek bizonyulnak.

A fent említett munkák szakszerű, gyors, biztonságos és kielégítő elvégzéséhez nyújtanak segítséget ezek a kifogástalan Bosch eszközök. Legyen az embernek egy kisebb, közepesebb, vagy nagyobb méretű vésőgépe, bontókalapácsa, az onlineszerszam.hu felhozatalában biztosan megtalálja azt a vésőszár fajtát, amelyikre épp szüksége van ahhoz, hogy tökéletesen el tudjon látni egy adott munkát.

Az egyedi edzési eljárás és az optimális vésőél kialakítás garantálja a hosszú élettartamot és a gyors munkavégzést. Ezért is vehető meg itt az a vésőszár, amelyik nagy mértékben leegyszerűsíti és megkönnyíti a fenti munkákat. A kiegészítő nagy előnye a speciális RTec technológiában rejlik.

A reflexiós zónának köszönhetően, a visszaütési energiát ütési erővé alakítja, ezzel nagyobb lemunkálást biztosítva a hagyományos vésőkhöz viszonyítva. Mivel a vésőszár nagyon modern, ezért garantálva van az elakadás nélküli munkavégzés. Nyilván ahhoz, hogy egy adott kiegészítőt, akárcsak egy vésőszárat vagy fúrószárat remekül lehessen alkalmazni, kellenek a kifogástalan Bosch gépek.

Itt egy jó példa az akkus GSR 120LI fúró. Ez egy tartós, robusztus kialakítású eszköz. A két sebességfokozatnak hála, nagyon könnyű a munka vele. Ez csavarozáshoz és fúráshoz is megfelelő. A Bosch gépek közül ezt azért szeretik sokan, mert például az egykezes tokmány gyorsabb és könnyebb csavarozóbit cserét tesz lehetővé. A megbízható csavarbit rögzítés pedig hab a tortán.

A Bosch gépek ezen fajtájánál garantált a beépített LED a munkaterület megvilágításához. Ez sötét helyeken aranyat érhet. Nem lehet arról sem megfeledkezni, hogy adott a kiváló Bosch Prémium lítium-ion technológia a 400%-kal hosszabb élettartamért és a verhetetlen akku-üzemidőért. A Bosch gépek közül ez a fúrócsavarozó tehát biztosan mindenkinek beválik.