dughagyma

Dughagyma a kiváló termésért

Vöröshagyma és fokhagyma mindig kell egy háztartásban, hiszen a magyaros ételek nem nélkülözhetik ezeket a finom hozzávalókat. Aki teheti, az saját maga termeli meg ezeket, amihez elsősorban dughagyma szükséges. Természetesen érteni is kell a termesztéshez, kezdve azzal, hogy a megfelelő talajba miként helyezzük el az apró dughagymákat.

A tapasztalt házigazdák pontosan tudják, hogy milyen távolságra tegyék ezeket, valamint miként gondozzák tovább a veteményt, hogy egészséges, szép nagy hagymák teremjenek. Nem mindegy, hogy milyen minőségű dughagyma kerül megvásárlásra, hiszen a beszerzés a termesztés első és legfontosabb lépése.

Lehetőség van kiváló minőséget képviselő vetőmagok megvételére a parasztplaza.hu webáruházban. Abban az esetben, ha igazán szép termést szeretne, akkor mindenképpen innen ajánlott megvásárolni például a dughagyma azon típusát, amelyiket megfelelőnek tűnik. Továbbá azért is érdemes innen beszerezni a szükséges vetőmagokat, mert így egyetlen lépést sem kell tenni otthonról.