rattan hatású virágtartó

Egy rattan hatású virágtartó is lehet a kert dísze

Ha kertről van szó, mindenkinek más elképzelései vannak és biztosan akad olyan ember is, akinek komoly kihívás kedvessé tenni a ház körüli zöld területet. Akik már rutinosak vagy a fejükben él egy kép, gondolkodhatnak úgy, hogy a kertjük meghatározó darabja a rattan hatású virágtartó lesz.

Többen talán vakarják a fejüket, hogy egy kertbe miért kell virágtartó? Ennek számos oka lehet, ezek közül az egyik az esztétikum. Aztán bizonyos növények nem igényelnek nagy földterületet, így tökéletesen megélnek egy virágcserépben, ami magában is dekorációs elem. Más növények kifejezetten igénylik a különleges törődést, így célszerűbb külön gondozni.

Vannak továbbá olyan virágok is, amelyeket a hűvösebb évszakokban beltérben kell teleltetni, így ezeket már eleve célszerű egy rattan hatású virágtartóba ültetni. Ha ez a stílus tetszik valakinek, ülőgarnitúrák is kaphatóak ilyen külső megjelenéssel, így egységes lehet a kert hangulata. Mások viszont talán éppen azzal játszanának, hogy különböző stílusú kerti dekorációból válogatnak.