Polar klíma

Egyedi funkciókat nyújt a Polar klíma

Az egyre melegedő időjárás miatt, sokan gondolkodnak el rajta, hogy az otthonuk szerves részévé tegyenek egy professzionális légkondicionáló berendezést. Sajnos a tendenciák egyre inkább arra mutatnak, hogy a hőség miatt erre komoly szükség mutatkozik. Az elvárásoknak maradéktalanul megfelel a Polar klíma, ami minden ízében a mérsékelt égövi viszonyokra lett tervezve, kalibrálva.

Ilyen módon nyáron hűteni fog, télen pedig fűteni, kimagasló hatásfokkal. Ami pedig az ár-érték arányait illeti, azok szintén a hazai költségekhez idomulnak. Mit várhatunk el egy Polar klíma berendezéstől? Kényelmet, stílust, biztonságot, energiahatékonyságot és sok extra funkciót, amit biztosítani is tud. Többféle teljesítményben elérhető.

Rendelkezik többek között automatikus üzemmód-váltás képességgel, turbó üzemmóddal, 5 sebességfokozatú ventilátorral, Anti-Cold Air funkcióval, huzatmentes technológiával. A Polar klíma olyan lehetőségeket rejt magában, amit megéri a mindennapokban okosan kiaknázni, hiszen azzal a saját életünket tehetjük sokkal jobbá.