asztali zászló készítés

Ezt tartjuk szem előtt az asztali zászló készítés során

Zászló beltérre, irodába, konferenciahelyszínre? Miért ne? Minőségi, látványos asztali zászló készítés, beltérre, illetve kültérre, rövid határidővel. A rendkívül változatos alakú, méretű beltéri és kültéri zászlók, illetve egyéb dekorhátterek, molinók és transzfernyomással készülő dekorációs elemek gyártása a cégünk fő tevékenysége immáron 3 évtizede.

Így pontosan tudjuk, hogy milyen anyagokból, milyen elhelyezésben érdemes és ajánlott e termékek kivitelezése. Az asztali zászló készítés során minden esetben az Ön igényeinek kell érvényesülnie. Nem is lehet másképp, hiszen ez a zászlótípus gyakori vendég irodákban, tárgyalótermekben, diplomáciai és sportdiplomáciai eseményeken is.

Ezért kizárólag magas dekorációs értéket képviselő, minőségi alapanyagból készítjük ezeket. A 15×25 cm-es asztali zászló selyem szatén anyagból készül. Még látványosabb, ha arany színű díszítő zsinórral és rojtokkal is el van látva.

Az asztali zászló készítés során mindig szem előtt tartjuk, hogy promóciós célokat is szolgál, diplomáciai tárgyalásokon van kiemelt szerepe, illetve egy-egy sikeres üzletkötés során emeli az esemény fényét. Ezért a kezünk alól kikerülő darabok egytől egyig transzfernyomással, kétoldalas kivitelben készülnek.