Hair transplant

Hair transplant pozitív visszajelzésekkel

A modern páciensek megdöbbenve tapasztalják az orvosi eljárások emelkedő árait az olyan országokban, mint az USA, az Egyesült Arab Emirátusok és Ausztrália. Ezért azok, akik kevesebb pénzt szeretnének költeni az olyan népszerű eljárásokra, mint például a hair transplant, egyre inkább döntenek úgy, hogy az eljárást a mi kiváló klinikánk legmagasabb szintű orvosai végezzék el.

A legtöbb hajhullásra kezelést kereső ember csupán annyit szeretne, hogy kiváló kezelést kapjon a klinikán és az utazása kellemes emlékekkel teli legyen.  A páciensek az FUE hair transplant műtét napjáig kellemes környezetben szállhatnak meg. A klinikán minden steril és tiszta, valamint gondoskodó és képzett személyzet látja el őket.

A műtétet kiválóan képzett orvosok végzik. Az eljárás után a beteget a gyógyszereivel együtt visszakísérik a szálláshelyére, ahol kellemes környezetben gyógyulhat. Évente betegek ezrei látogatják meg a létesítményünket hair transplant céljából, mi pedig a lehető legbüszkébbek vagyunk a 100%-os ügyfél elégedettségre.