EKR energiahatékonyság

Jó befektetés EKR energiahatékonyságra való törekvés

Nem kell feltétlenül nagyvállalkozónak lennünk, hogy tudjuk mennyire fontos az energiával való takarékoskodás. Egy egyszerű háztartásban is rendkívül sokat tud jelenteni, ha kevesebb áramot fogyasztunk például annak okán, hogy lecseréljük a hagyományos villanykörtéket LED izzókra. Cégvezetőként az EKR energiahatékonyság kiemelt jelentőséggel bír az üzlettevékenység jövőjére nézve. Ez nem véletlen, hiszen egy kötelezettségről van szó, amit így vagy úgy, de megfizetünk, ami viszont egyértelműen a hátrányunkra válik, ha nem vesszük ki a részünket az előnyökből.

Az EKR energiahatékonyság több szempontból jut vissza pozitívumként a vállalkozásunkba. Először is mentesülünk az esetleges büntetésektől, valamint végre nem üres marketingüzenetek lesznek meghatározva a felhasználók felé, hanem valós tények. Az EKR energiahatékonyság keretében olyan forrásokhoz és fejlesztésekhez lehet hozzájutni, ami versenyképessé tesz bennünket a konkurens vállalkozásokkal szemben. Minél kisebb az energiafelhasználás, annál többet lehet megtakarítani. a modern technikai megoldások révén pedig a növelhető a hatásfok.

Hogyan működik az EKR GJ eladás?

A 2021 januárjától hatályba lépő kötelezettségi rendszer keretében, legyen szó földgázról, villamos energiáról, üzemanyagokról, a felhasználókkal szemben az értékesítők energia-megtakarításra kötelezettek. Amennyiben erre nincs módja bizonyos cégeknek vagy szeretnék kivonni magukat a törvény ezen paragrafusa alól, akkor a EKR GJ eladás, pontosabban büntetés keretében 50 000 Ft megfizetésére kötelezettek giga Joule-ként.

Ezt az összeget az állam kapja, amit környezettudatos fejlesztésekre költhet. Ugyanakkor vannak olyan esetek, amikor egy cég túlteljesít és sokat megtakarít. Ilyenkor az EKR GJ eladás révén lehetősége nyílik források bevonására a saját fejlesztéseihez. Ezen felül átruházható a cégen belül a megtakarítás és még sok hasonló pénzügyi tranzakció során értékesíthető a megtakarított energia. Az EKR GJ eladás jó üzlet, amivel megéri okosan gazdálkodni. Tudjunk meg erről mindent az energymarket24.hu felületen!