kismama ruházat

Kényelmes és stílusos kismama ruházat

Az áldott állapotban lévő hölgyeknek olykor meggyűlik a bajuk az öltözködéssel. Fontos, hogy a viseletük a kényelmüket és a magzat védelmét szolgálja, ugyanakkor szeretnének csinosak maradni a várandósság alatt is. Napjainkban már egy kismama ruházat is lehet egyszerre nőies, stílusos és komfortos.

Közkedvelt darabok a kismama nadrágok, amelyek a melegítőnadrág fazontól a farmerhatású vagy alkalmi nadrághoz hasonló kivitelben is kaphatóak. Utóbbiakat otthoni viseletként vagy vásárláshoz egy pólóval, pulóverrel is viselheted, míg egy inggel vagy blúzzal tökéletesek vacsorához. A kismama ruházat elengedhetetlen darabjai a szoptatós melltartók és meleg évszakokban a tunikaszerű, szellős midi- vagy maxiruhák is.

Nem kell lemondanod arról, hogy csinos maradj a várandósság alatt! Bátran válogass a fazonok, színek között! Variáld kedved szerint a ruhadarabokat! Ne feledd, hogy a kismama ruházat a gyermek megszületése utáni jó pár hónapban még a társad marad, mert a 9 hónap alatt növesztett pocak nem bújik el azonnal a csemete megérkezte után.