Kerékpár kölcsönzés Budapest három helyszínén

A tavasz beköszöntével végre mindenki kinti programokat tervezhet. A társasjátékozós délutánok, a zömében otthon eltöltött hétvégék ideje hosszú hónapokra lejárt, hiszen itt a parki séták, biciklitúrák szezonja. Ha nincs kéznél egy kerékpár, a kerékpár kölcsönzés Budapest a legjobb hely ennek pótlására.

Több helyszín is rendelkezésre áll, járműveket kölcsönözhetünk a Margitszigeten, a Várkert bazárnál és a pesti belvárosban. Márciustól novemberig folyamatos nyitva tartás várja a látogatókat, az évszaktól függően délelőtt 10 órától egészen napnyugtáig. A választék rendkívül változatos, bérelhetünk hagyományos kerékpárt, társas járművet, retró biciklit, avagy elektromos járművet. 

Javasolt az időpontot egyeztetni azokban az esetekben, ha valaki esti vagy éjszakai biciklis kiruccanást szeretne szervezni, ha négy főnél több személy igényelne járműveket. Hogyha szeretné családjával aktívan eltölteni szabadidejét, párját meglepni egy kellemes programmmal a szabadban, a kerékpár kölcsönzés Budapest a segítségére lesz.