Mikor kezdődhet a bábszínház játék?

Az óvónőknek nincsen könnyű dolguk, hiszen minél hosszabb időn keresztül le kell kötniük a gyerekek figyelmét. A bábszínház játék által egyszerűen elérhető ez a cél, mert a kicsik imádják a vicces figurákat. A megvásárlásuk többek között a cleverpuppets.hu weboldalon is lehetséges.

Nagyon kedveltek az itt kapható állatfigurák, mert a használatukkal rengetegféle történet játszható el. A bábszínház játék során lehetőség nyílik a kreatív energiák megélésére, aminek köszönhetően a gyerekek sikerélményt szereznek.

Ezzel párhuzamosan nő az önbecsülésük, és sokkal nagyobb bizalommal fordulnak a világ felé. A bábszínház játékon keresztül növelhető az összetartozás érzése is az óvodás csoport tagjai között, hiszen a kicsik jobban meg tudják ismerni egymást.

A különféle szerepek eljátszásával nő az empátiájuk, és sokkal megértőbbek lesznek a társaikkal. Természetesen, a figurák használata otthon is jó ötletnek bizonyul, ezért a szülőknek is érdemes az internetről történő vásárlás mellett dönteniük.