kooperatív társasjáték

Kooperatív társasjáték, vagyis egységben az erő!

Az életben rengeteg versengés van. Ki lesz a legjobb tanuló az iskolában? Ki lesz a társaság lelke a baráti körben? Kit léptetnek elő leghamarabb a munkahelyen? Ha már belefáradt a folyamatos rivalizálásba és szeretné érezni egy csapat támogatását, a kooperatív társasjáték az, amire szüksége van!

Ez a szórakozási forma tökéletes, ha közelebbről szeretnénk megismerni egy új kollégát vagy már meglévő barátunkat. A közös probléma kollektív megoldása, az együttes harc és erőfeszítés a győzelem érdekében határozottan fel fogja ébreszteni az izgalmat a társaságban és egyesíti a résztvevőket.

A kooperatív társasjáték szereplői között nincs konfrontáció, mert a fő cél az, hogy egy erős csapatba egyesüljenek és mindnyájan együtt érjék el a közös célt.  Általános szabály, hogy a csapat vagy maga a játék ellen játszik és próbál nyerni vagy mindenki egy játékos ellen játszik. A kooperatív társasjátékok a csapatmunkára és a mások véleményének meghallgatására tanítják a résztvevőket. Továbbá arra, hogy közös erőfeszítéseket tegyenek az eredményért.