lábbal hajtós bicikli

Lábbal hajtós bicikli az első pozitív élményekhez

A kétkeréken való gurulás és a pedálozás művészetének az elsajátításához el kell elérni egy bizonyos fejlettségi szintet. Ezt egyes gyerkőcök hamarabb, míg mások később érik el, ami teljesen természetes. Ugyanakkor addig sem kell lemondani a kerékpározás élményéről, hiszen a lábbal hajtós bicikli már 1,5 éves kortól használható.

De ez sem ennyire korhoz kötött, hiszen a lényeg, hogy a kis biciklista stabilan tudjon állni és anélkül futni, hogy lépten-nyomon megbotlana, elesne. Ez szintén más-más időpontban jön el a gyerkőcök életében, de ha eljön, akkor onnantól már a lábbal hajtós bicikli is előtérbe kerülhet.

Amint a neve is mutatja, ezt nem pedálokkal kell hajtani, hanem lépkedéssel, majd némi gyakorlás után futással lehet gurulásra késztetni. Ezekre a mozdulatokra általában minden lurkó elképesztő gyorsasággal ráérez, ami óriási örömmel és büszkeséggel tölti el őket. Tehát a lábbal hajtós bicikli a pozitív első élményeket is képes megadni, aminek a hatására a kis tulajdonosok majd a későbbiekben is biztosan szívesen fognak bicajra pattani.