A Liszt Ferenc parkolás különféle lehetőségei

A Liszt Ferenc repülőtéren nap mint nap több száz és ezer ember fordul meg, így érthető, hogy a parkolóban is mindig nagy a tömeg és nehéz helyet találni, még egészen rövid időre is. Ugyanakkor a Liszt Ferenc parkolás más megoldásért kiáltott, hiszen nincs mindig idő percekig várakozni, hogy felszabaduljon egy hely.

A F.A.P. parkoló a repülőtérhez közel, Vecsésen található, amit direkt a különböző járatok utasainak létesítettek. Itt rövidebb és hosszabb távra is el lehet helyezni az autót, valamint a védelem is biztosított a járműnek, hiszen a terület be van kerítve és kamerákkal figyelik, nehogy bármi történjen. 

Továbbá, fedett beállók is vannak, így felárért cserébe az időjárás viszontagságaitól védett helyet is lehet igényelni. Ami pedig a Liszt Ferenc parkolás ezen alternatívája esetében még külön említést érdemes, hogy nem kell taxit fogadni vagy gyalog átmenni a terminálhoz, mert a szolgáltatás magába foglalja a parkolótól a reptérig való fuvarozást, majd hazaérkezéskor az autóig vezető visszautat is.