Lotti Karotti

Lotti Karotti, a könnyed társasjáték

A gyermekek néha eljátszanak egyedül is a játékaikkal, azonban tagadhatatlan, hogy a legjobban a társaságban élvezik a mókát. A Lotti Karotti pedig erre tökéletes, hiszen lehet játszani testvérekkel, szülőkkel, nagyszülőkkel vagy barátokkal. A könnyed és vidám társas főszereplői a nyuszik és a répák.

Nincsenek bonyolult szabályai, ezért már 3 éves kortól is játszható. Nagyszerű és izgalmas, tökéletes belépő a kicsiknek a társasjátékok világába. A kisebb gyerekeknek mindenképpen az egyszerűbb típust kell „bemutatni”, hogy később még inkább kedvet kapjanak az ilyen fajta játékokhoz. A Lotti Karotti arról szól, hogy először mindenki kiválasztja melyik nyuszi legyen.

Lapot kell húzni, lépkedni előre, de közben vigyázni arra, hogy lehetőleg ne húzzon répát. A szabályok alapján egyértelmű, hogy a Lotti Karotti főleg a szerencsén múlik. Könnyed kikapcsolódást ígér a hosszú téli estéken az egész családnak, hiszen nagyokat lehet közben nevetni és izgulni azon, ki nyeri meg a játékot. Rendelje meg és szórakozzanak minden este!