Budapest ruin bars

Milyen lehetőségeket kínál a Budapest ruin bars?

Hazánk fővárosa a külföldi turisták szemében valóságos Paradicsomnak tűnik. A minden ízében kulturális központ rengeteg élménnyel és látnivalóval várja az érdeklődőket egész évben. Ha a főváros az úti célunk, a Budapest ruin bars kifejezésnek érdemes még az utazás előtt utánajárni kicsit.

A magyarul csak romkocsmákként emlegetett szórakozóhelyek remek relaxálási lehetőséget kínálnak a nap végén a megfáradt utazóknak, akárcsak a helybélieknek. Ezek a klubok roppant egyediek, már csak azért is, mert mind a dekorációjukban, mind a szórakozási lehetőségeikben az alternatív utakat keresik.

A 2000-es évek elején, a Budapest ruin bars felhozatal közül a Szimpla kert volt az első ilyen jellegű létesítmény és bátran állíthatjuk, hogy formabontó, eklektikus megoldásaival azonnal az emberek, főként a fiatal generáció szívébe lopta magát. Persze a közben eltelt közel 20 év alatt számos egyéb romkocsma is nyílt a városban, így nyugodtan válogathatunk a lehetőségekben, ha kedvünk támad a hideg sörhöz és a jó társasághoz.