biztonsági redőny

Mit kell tudni a biztonsági redőnyről?

A redőny hallatán sokan a napfény kizárására gondolnak, azonban nem szabad elfelejteni, hogy bizonyos változatok képesek a biztonságot is megteremteni. A speciális biztonsági redőny, ahogy a neve is mutatja, sokkal biztonságosabbá teszi a házat, lakást, köszönhetően a kialakításának. Így a betolakodók kizárása garantált, a betöréstől többet nem kell tartani.

Sokan annak is örülnek, hogy a termék megvehető alacsony és közepes árban, illetve adott a prémiumkategóriás változat is. Ha a biztonsági redőny ára nagyon alacsony, akkor az általában egy PVC modellt jelent, amit elláttak a gyártók feltolás gátlóval. Természetesen az olcsóbb típus nem garantál akkora védelmet, akárcsak egy csúcskategóriás.

Leginkább azoknak válik ez be, akik csak minimális szintű védelmet szeretnének. Abban az esetben, ha valaki teljes biztonságban szeretné érezni magát, akkor neki jó választás a prémium biztonsági redőny. Az igen erős szerkezetű alumínium kialakításnak köszönhetően, egy nagyon szolid és stramm eszközről van szó. A feltolás gátló mellett, például UV szűrővel vagy hőszigeteléssel is rendelkezhet.