munkavédelmi sportcipő

Munkavédelmi sportcipő a nehéz műszakhoz

Bizonyos munkahelyeken nélkülözhetetlen a láb és lábfej folyamatos védelme. A munkavédelmi sportcipő meg kell feleljen a jogszabályoknak és a különböző biztonsági előírásoknak.

Nem mindegy azonban, hogy milyen fazont teszünk a lábunkra, ugyanis valahol nemcsak az acélbetét, hanem a kényelem is elengedhetetlenül fontos. Gondoljunk csak az olyan munkakörökre, ahol rengeteg időt kell gyalogolni vagy éppen állni. Ez gyakran hát- és derékfájáshoz vezet, aminek a kiindulási pontja a legtöbb esetben éppen a lábunk. Hiába biztonságos egy cipő, ha nem arra tervezték, hogy álljunk benne. Azonban, ma már gazdag választék áll a rendelkezésünkre, így az igényeink szerint válogathatunk.

Ha azt akarjuk, hogy napi 10-12 óra viselés után is embernek érezzük magunkat, akkor a munkavédelmi sportcipő lesz a kiválasztott. A kialakításuknak hála, nemcsak kényelmesek, hanem jól szellőznek is, így nem fog gondot okozni a viselése. Többféle szín és méret közül válogathatunk, más és más élethelyzetekhez megfelelően.