Slime Shaker

Izgalmas szórakozás a Slime Shaker

Van valami megmagyarázhatatlanul kielégítő abban, ahogyan ezt a fura állagú masszát nyújtjuk, gyűrjük, passzírozzuk. A Slime Shaker segítségével bárki elkészítheti a saját egyedi változatát. Ráadásul ehhez nem kell összevásárolnunk egyenként az adalékanyagokat.

Mindössze néhány percre és egy kis fantáziára van szükség a Slime Shaker használatához és egészen egyedülálló végeredményben lehet részünk a kreálmányunkat illetően. A gyerekek tuti imádni fogják.

Csak össze kell keverni az alapanyagokat és ezt követően alaposan összerázhatjuk a Slime Shaker-t. Láss csodát, máris kész az ellenállhatatlan massza, amivel órákon keresztül jól el lehet szórakozni. Annak ellenére, hogy elsősorban a gyerekek vannak oda érte, bizonyos szakemberek a felnőtteknek is ajánlják a nyugtató, stresszt levezető hatása miatt.

A Slime Shaker-el kitűnően elszórakozhat az egész család. Az összetételét tekintve teljesen biztonságos. Alga alapú zselés anyag, amiből összesen 9 féle kapható, változatos témákban, mint a Neon, Cosmic és a So Slime Pastel.