gyermekszépségverseny

Nincs igazi vesztese a gyermekszépségversenynek

Nem állítunk azzal túlzást, ha kijelentjük, minden szülő tökéletesnek látja a gyermekét. Ez a fajta elfogultság a gyermekszépségverseny zsűrijétől távol áll, így biztosak lehetünk abban, hogy a szóban forgó megmérettetésen igazságos döntés fog születni. A gyermekszépségversenyek világszerte népszerűek, hiszen kitűnő opciói a tehetség korai felfedezésének.

Bár sokakat vonz a téma, mégsem tudják, hogyan tegyék meg az első lépéseket a siker felé. Nos, magyar viszonylatban az Országos Gyermekszépségversenyen a 16. életévüket be nem töltött lányok és fiúk versenyeznek egymással. A győzelem nagyszerű, ám azoknak sem kell csüggedniük, akik nem értek el helyezést.

A Kasszandra Stúdió ugyanis felkarolja a tehetséges lurkókat és munkát kínál a számukra a modellvilágban. A gyermekszépségversenyre jelentkezők adatai természetesen 100%-os biztonságban vannak, csak a stúdió munkatársai férhetnek azokhoz. Amennyiben munkalehetőség kérdése áll fenn, a Kasszandra munkatársai minden esetben a gyermek szüleit keresik fel és csak azután lép az ügyben.