american tourister

Okos választás az American Tourister

Hétvégi kirándulást vagy repülőgépes utat tervez? Akkor mi tudjuk, hogy melyik bőröndöt válassza ehhez, ha nem szeretne csalódni! Az American Tourister márka története 1933-ra nyúlik vissza, amikor Sol Koffler megalapította a tartós és megbízható poggyászgyártó céget az USA-ban.

Az alapító egy strapabíró termék megteremtéséről álmodott, megfizethető áron, történetesen egy dollár értékben. Az American Tourister brand azóta nagyon elismertté vált és a népszerűsége elérte a 88%-ot az Egyesült Államokban. A 80-as és 90-es években a cég továbbra is erős és megbízható bőröndöket gyártott, amelyek ellenállnak a legszigorúbb tartóssági teszteknek. 1994-ben a Samsonite megvásárolta a vállalatot, ezzel jelölve a világ két legnagyobb bőrönd és utazótáska márkájának egyesülését.

2005 óta a termékek már Európában és Ázsiában is képviseltetik magukat. Ma, 75 év elteltével, az American Tourister a világ második legmegbízhatóbb poggyász márkája és utazási termékek széles választékát kínálja két- vagy négykerekű bőröndök, valamint kerekes utazótáskák formájában.