kemping lámpa

Otthon is nélkülözhetetlen a kemping lámpa

A horgászok nagyon gyakran éjszaka is űzik az általuk annyira szeretett sportot, ilyenkor viszont a világításról is gondoskodniuk kell. Kiválóan használható erre a célra a kemping lámpa, ami megfelelő fényt biztosít.

Természetesen, nem csupán a vízparton jön jól egy ilyen eszköz, hanem sátorozáskor, túrázáskor, kerti partikhoz, teraszra, erkélyre egyaránt. A színe szürke, iránytűvel felszerelt az a 12 LED-es kemping lámpa, amelyik az utazunkshop.hu webáruház termékpalettáján foglal helyet. Modern belsőt takar a klasszikus megjelenése, igen erős fény kibocsájtására való és fényerősség-szabályzóval is rendelkezik. Akasztóval szintén el van látva, így könnyen lógatható a sátor oldalán vagy a kertben valamelyik fa ágán.

Emellett más típusú kemping lámpa is van a kínálatban, úgyhogy garantáltan mindenki megtalálja a céljainak megfelelő modellt. A kisebb fajtákat akár az otthonunkban is használhatjuk, sőt, feltétlenül kell is egy, mert áramszünet esetén nélkülözhetetlen. Olcsók, így bárki beszerezheti.