pályázati hitelek

Pályázati hitel lehetőségek: így érdemes tájékozódni

Amikor egy vállalkozó azzal a ténnyel szembesül, hogy a cégének fejlesztése vagy egy-egy projekt finanszírozása már nem megy önerőből, akkor felvetődik a pályázati hitel lehetősége. Persze, a legtöbb cégvezetőnek nincs elég ideje és tapasztalata sem ahhoz, hogy ezt a sanszot kihasználja, ezért célszerű támogatást kérnie a szakértőktől. Megfelelő segítség nélkül sok fejtörést okozhatnak egy vállalkozásnak a pályázati hitelek. Szerencsére, a Forrás Centrum Kft. szakemberei vállalják, hogy felkutatják az optimális, leginkább kedvező feltételű hitellehetőséget az ügyfeleiknek.

Egészen kedvező, a céget kevésbé megterhelő finanszírozás alakítható ki, mert a hitellehetőségek kombinálhatóak pályázati konstrukciókkal. Amennyiben a vállalkozó megkapja az igényelt összeget, már sokkal könnyebb lesz fejlesztenie a cégét, kivitelezhetővé válik számára a telephelyfejlesztés, az új vagy használt gépek beszerzése, ingatlanépítés, személy- vagy tehergépkocsi vásárlása, az ÁFA finanszírozás, az esetleges átmeneti likviditási problémák kezelése, hogy csak néhányat említsünk.

Viszont a hitelkérelmek benyújtásához nagyon komoly szakértelmet igénylő üzleti terv szükséges, ezért ajánlott az említett szakemberekhez fordulni. Ők ezt előzetes díj felszámolása nélkül végzik el, cégük üzletpolitikai koncepciójának megfelelően. Ezek a szakértők azt a problémát is tudják kezelni, ha korábban egy bank már elutasította az ügyfelük hitelkérelmét. Lássuk, hogy milyen lehetőségek vannak és milyen összegekre!

A vállalkozónak érdemes Széchenyi Kártyát igényelnie abban az esetben, ha 2 héten belül szüksége van maximum 25 millió Forintra. Ez ideális választás átmeneti likviditási problémákra, vagy ha hirtelen nagyobb összegre van szüksége. A cég fejlesztéséhez van rugalmas vállalkozói hitel, maximum 62,5 millió Ft erejéig, az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank által biztosított forrásból. Tehát léteznek nagyon jó lehetőségek. Ha átmenetileg anyagi gondokkal küzd a cége, akkor forduljon bizalommal a szakértőkhöz!