Praktikusságban első a Hansgrohe csaptelep

A lakás teljes felújítása, renoválása esetében semmiképp sem szabad kihagyni a fürdőszobát, amit praktikusabbá és egyben szebbé is kell varázsolni, ha már a tulaj eldöntötte, hogy pénzt áldoz a modernizálásra.

Ezen helyiség esetében kötelező eldönteni, hogy egy darab, méltán híres Hansgrohe csaptelep működtesse majd a fürdőszobai csapot, és a zuhanyzót is, vagy épp ezt a kivitelt a teljesen más rendszer fogja megoldani? Ha a Hansgrohe csaptelep eszközről működik mind a két fürdőszobai elem, akkor, természetesen, csakis egy terméket kell beszerezni. Ennek sok pozitívuma van, azonban nem elhanyagolható a hátrány sem, az, hogy gondokba ütközhet az ember, ha hosszú a zuhanyrózsához vezető vízcső.

Ez azért van, mert fürdéskor, ha állítani akarja az illető személy a víz hőfokát vagy a mennyiséget, akkor mindig ki kell hajolni a mosdónál elhelyezett csaptelepig. Ez pedig sokaknak igen kellemetlen, így rögtön el is vetik az ötletet. Aki azonban így akar spórolni, egyedi maradni, az nyugodtan dönthet a kifogástalan Hansgrohe csaptelep mellett.