Feeder bot

Remek választás a Feeder bot

Hogyan lehet becserkészni a nagy fogásokat? Először szükség lesz egy olyan helyszínre a horgászathoz, ahol biztosan vannak méretes halak. Ha sikerült megtalálni a tökéletes tavat, vagy folyót, akkor jöhet a szerelék kiválasztása. Bár az állatok gyakran a part közelben is megfordulnak, de általában a mélyebb vizekben töltik az idejüket a méretes példányok. Persze a Feeder bot révén el lehet jutni csónak nélkül ide.

Ha nem kívánunk vízre szállni, mert szeretjük a part biztonságát, akkor megéri kifejleszteni a tökéletes technikát, amivel a cél közelbe juthatunk. A Feeder bot minden ízében arra született, hogy a segítségünkre legyen a feladat elvégzésében. Könnyű felépítése ellenére nagyon erős szerkezetű. Kézbe véve nehezen gondolhatnánk azt, hogy a több 10 kilós hallakkal is megbirkózik, de a gyakorlat mégis ezt igazolni fogja.

A nagy gyűrűk jól vezetik a zsinórt, így könnyen lehet vele messzire dobni. A Feeder bot kezdőknek és profi horgászoknak is tökéletes választás. Megéri alaposabban megismerkedni az anglingnation.hu weboldal széles kínálatával.