Stratégia a vállalati hatékonyság emeléséhez

Hogy biztosíthatod a vállalkozásod hosszútávú sikerét? Minden cégvezető közös célja a hatékonyság növelése, hiszen ez az eredményesség kulcsa. Az értékesítés növelése, mindez természetesen növekvő profit mellett.

Cégvezetőként folyamatosan figyelemmel kell kísérned minden folyamatot: gyártás, vagy szolgáltatás, pénzügyek, és persze ami talán a legfontosabb az értékesítés adatait. Hogy teheted meg ezt anélkül, hogy feláldoznád a magánéletedet?

Mi lehet a számodra megfelelő vezetői stratégia a vállalati hatékonyság és a sajátod emeléséhez? Piroska Gyula olyan szuper tanácsokat és stratégiákat ismertet meg a Veled, amire minden cégvezetőnek érdemes odafigyelni. Miért ne ismernéd meg mások módszereit, és tanulnál a tapasztalataiból is?

Vizsgáld meg egy új szemszögből is a helyzetedet. Ha vezetőként problémákkal küzdesz, akkor ismerd meg Piroska Gyula előadásait, írásait. A humor, az őszinteség, és az irónia segít szembesülni a hibákkal. Ne csak kritikákra számíts, bírálni a legkönnyebb: Piroska Gyula a tréningjein megoldásokat is kínál. Tapasztalatgyűjtésre, új ismeretségek kötésére is kiválóan alkalmasak ezek az előadások. Ismerj meg sikeres sztorikat, olyan megoldásokat, amikért mások már megküzdöttek.