Rosaryangel

Vagány gyerekcipők a Rosaryangel oldalán

Szeretjük halmozni az élvezeteket és ez nem csupán az étkezéssel kapcsolatosan van így, hanem az öltözködéssel is. A rosaryangel.hu oldalon most olyan lányoknak való világítós cipő kapható, aminek garantáltan mindenki örülne.

Gyermekként mi magunk is nagyon tudtunk örülni, ha az átlagosnál vagy megszokottnál kissé performánsabb, díszesebb, vagy bármiben másabb cipőt kaptunk, mint ami az többi gyereknek volt, hiszen ezzel magunkra tudtuk vonni a figyelmet. Egy világítós cipő kimondottan vonzza a tekinteteket, főleg este, amikor jobban látszik a benne levő LED égők fénye.

Persze mindenkiben megfogalmazódik a kérdés, hogy vajon milyen hosszú az élettartamúk ezeknek az égőknek? Természetesen nem kell arra gondolni, hogy néhány használat után már tönkremennek, viszont a rosaryangel.hu oldal közlése szerint, ez annak függvényében változhat, hogy milyen gyakorisággal használják, ezalatt milyen a hőmérséklet, illetve a páratartalom. Sajnos az égők nem cserélhetőek. Ezzel mindenképpen számolni kell a vásárlás előtt.