tetőablak szúnyogháló

Véd a rovarok és vérszívók ellen a tetőablak szúnyogháló

Nyáron igazán kellemes érzést kelt a szobába beengedett, friss levegő. Azonban esténként nem igazán megvalósítható ez, hiszen egyből bejönnek a szúnyogok és egyéb rovarok, főleg ha valami erős fényforrás van a szobában. Szerencsére orvosolható a helyzet a tetőablak szúnyogháló segítségével. Végre úgy védhető meg az otthon komfortja a rovarok ellen, hogy közben nem kell lemondani a kellemes, friss levegőről.
A Termotech gyártotta és forgalmazta tetőablak szúnyogháló egyik különlegessége, hogy önmagában vagy egyéb rolókkal és védőhálókkal is könnyen alkalmazható. Aminek pedig minden tulaj örül, hogy egyszerűen telepíthető. A sűrű szövésének és tartósságának hála, éveken keresztül számítani lehet a tetőablak szúnyogháló hatékonyságára.

Akármilyen belső kialakításnál használható. A termék beszerezhető a termotech.hu weboldalon, ahol megvehetők a fényzáró és hőtartó rolók egyaránt. Mivel az árak reálisak, sokan egyszerre több produktumot is beszereznek. Érdemes ellátogatni a cég oldalára és megrendelni a legfontosabb eszközöket.