Galaxy A52 tok

Vonzó megjelenésű flip Galaxy A52 tok

Az életünk a modern korban egy teljesen új formát mutat, amiben egyértelműen szerepet játszanak a különböző okos készülékek. Tény, hogy ezen rendszerek képességeikben hihetetlenül magas szintet vonultatnak fel, viszont ellenállóságukban elég alacsony a tűrésküszöbük. Éppen ezért fontos feltétel a Galaxy A52 tok rendszeres alkalmazása. A Samsung mobiltelefonok ezen típusai rendkívül sok előnyt tudnak nyújtani a hétköznapokban.

A telefonáláson túl, az internetezés kitágítja előttünk a határokat, legyen szó munkáról vagy éppen szórakozásról. Ugyanakkor a Galaxy A52 tok állandó jelenléte elengedhetetlen. Ha véletlenül leejtjük a készüléket és azon nem található ez a burkolat, jó eséllyel darabjaira hullik vagy megreped a képernyő, a hátoldal. A flip kialakítású, szilikon és bőr ötvözetéből készült Galaxy A52 tok remekül elnyeli a rezgéseket és a teljes telefont óvja. Kicsi zsebeiben a fontosabb iratok is helyet kaphatnak, valamint filmezéshez állványként szolgál. A sokoldalúsága révén csak nyerhetünk a mihamarabbi beszerzésével.

Mikor kerüljön fel az iPhone 11 üvegfólia?

Bár a flip vagy könyv tokok képesek a mobilok mindkét oldalát megóvni, a képernyő gyakran kap egy plusz megerősítést, teljesen joggal. Az akár 9 H keménységű iPhone 11 üvegfólia semmilyen körülmények között nem akadályozza a kezelhetőséget és még a képernyő teljesítményét sem csökkenti. Majdnem észrevétlenül simul rá a felületre. Nemcsak a karcokkal szemben válik be, hanem a komolyabb ütésekből eredő hatások elnyelésében is jeleskedik. Az iPhone 11 üvegfólia egyértelműen olcsóbb, mint egy teljesen új képernyő, tehát csak nyerhetünk a használatával.

Néhány éve a statisztikák még azt mutatták, hogy majdnem minden 3-ik iPhone képernyő repedt és azokat így használják a tulajdonosok. Egyértelmű ugyanakkor, hogy az iPhone 11 üvegfólia és a hasonló frontoldali burkolatok megjelenése révén az adatok már módosultak. Amennyiben meg is repedne a fólia, azt egyszerűen cserélni lehet anélkül, hogy vagyonokat kellene költeni egy új képernyőre. A bluedigital.hu oldalon kedvező árakkal és kiváló termékekkel találkozunk.