Zuhanypanel

Zuhanypanel vásárlás: árak és egyéb hasznos tudnivalók

A fürdőszoba a lakás azon helyisége, amelyikben kezdünk minden napot és ugyancsak itt zárjuk ezeket, úgyhogy egyáltalán nem mindegy, milyen kellékekkel van felszerelve. Sokat számít a zuhanypanel minősége és praktikus jellege, ezért ezen semmiképpen nem érdemes spórolni. A www.watermarkt.hu weboldalon egy helyen megnézheti, hogy jelenleg milyen árbeli különbségekre számíthat az egyes zuhanypanelek között.

Például igazán jól néz ki, design és ár szempontjából egyaránt kitűnő választást jelent a 43 990 Forintért megvásárolható Niagara rozsdamentes, szálcsiszolt zuhanypanel, ami 3 funkcióval van felszerelve. A normál, vagyis a régi zuhanykiálláshoz illeszkedik ez a modell, egyszerűen felszerelhető és igazán könnyen tisztán tartható. Ha valóban modern darabot akar vásárolni, akkor kicsit mélyebben kell a zsebébe nyúlnia, de még ennek sem horribilis összeg az ára. A Maui Exkluzív termosztátos alumínium zuhanypanel felső esőztetővel rendelkezik.

Lágy, exkluzív, íves designnal látták el a gyártók ezt a prémiumminőségű alumínium zuhanypanelt. Akár a régi csaptelep helyére is könnyen felszerelhető, 16 cm-es zuhanykiálláshoz tökéletesen illeszkedik. Rézből készült a csaptelep, funkcióváltóval is el van látva, a kézi zuhany pedig 150 cm-es gégecsővel. Ennek a zuhanypanelnek 85 900 Ft az ára, tehát majdnem kétszer annyi, mint a fentebb leírt terméknek. Mindazonáltal érdemes ezt választani, hiszen modern, jól felszerelt és hosszú élettartammal büszkélkedik.

Minden jó tulajdonsága rendkívül fontos, hiszen senki nem szeretné évente újítani vagy javítgatni a fürdőszobát, illetve annak berendezését. Nincs is erre szükség, hiszen a watermarkt.hu webáruház kínálatából olyan tartós és praktikus zuhanypanelt, meg egyéb fürdőszobai kellékeket vehetünk, amelyek hosszú éveken keresztül kiszolgálnak bennünket. Esztétikum szempontjából szintén megállják a helyüket ezek a termékek. Egy szépen berendezett fürdőszobába kellemes belépni, és nem mindegy, hogy mi tárul a szemünk elé reggel, felkelés után.