barbie ház

A Barbie házban boldogok a babák

A gyermekek egész nap figyelemmel követik a családtagjaik tevékenységeit és igyekszenek ezeket lemásolni. A Barbie ház az a közkedvelt helyszín, ahol a kislányok gyakorolhatják mindazt, amit otthon látnak, vagyis lehetnek egy személyben szakácsok, lakberendezők és gondoskodó anyukák.

Kiváló játék a 3 éves kor feletti csemetéknek, elsősorban a lányoknak, de a fiúk is csatlakozhatnak a mókához. Egy ilyen kellékkel a lurkók a gyakorlati élet elemeit ültetik át a saját fantáziájuk világába, ahol a Barbie babák, macik és egyék kedvencek boldogan élhetnek. A Barbie ház közkedvelt játék, hiszen egyedül és társakkal is hosszú, szórakoztató órákat lehet eltölteni vele. Milyen egy igazi babaház? Ha a gyermekeket kérdezzük, akkor ők azt válaszolják, hogy a tökéletes Barbie ház színes, tele sok szép bútorral, elegendő hellyel, hogy a babák kényelmesen élhessenek benne.

A jatekotthon.hu webáruházban kaphatóak tündérmesébe illő Jégvarázs, Lumiluvs vagy Monchhichi házikók is, rendkívül aranyos és nem mellesleg minőségi kivitelben. Ha még nincs, akkor Ön is szerezzen be egyet a szeme fényének!