Legyen saját nyomásfokozó szivattyúnk!

Alacsony víznyomás mellett, mindig szükség lesz egy kis extra segítségre ahhoz, hogy a telek vagy a nyaraló megfelelő vízellátásban részesüljön.

Ezekre a helyzetekre lett kitalálva a nyomásfokozó szivattyú, ami ugyanúgy használható ipari területeken, mint a háztartásban, bár nem mindegy, hogy melyik fajtát szerezzük be. Például egy családi háznak a területén elég, ha csak önfelszívó kivitelt vásárolunk, miközben a nagyobb vízműveknél szükség lesz az erős szivattyúkra.

Ha mezőgazdaságról van szó, akkor az öntözés során lesz szükségünk a berendezésre, ahol akár melegebb vizet is tudunk vele szállítani. Vásárlásnál találkozni fogunk fekvő és álló kivitellel, utóbbinak sokkal könnyebb a telepítése is.

A jó minőségű nyomásfokozó szivattyú öntött vasból is készülhet, aminek hála nem kell attól tartani, hogy tönkremenne. A szivattyuwebaruhaz.hu oldalon minden szivattyút megtaláljuk az elképzelésünktől függetlenül. Ma már nem kell önerőre támaszkodni, hanem a többfokozatú centrifugál szivattyúra.