ceremóniamester ár

A ceremóniamester ár a választott csomagtól függ

A lakodalmakon fontos, hogy legyen egy olyan szakember, aki bármilyen típusú eseményt le tud vezetni és kommunikálni. Míg régebben a vőfély vállalta ezt a szerepet, addig ma már a ceremóniamester végzi a legtöbb esküvőn. Igen ám, de óhatatlanul felvetődik a ceremóniamester ár alakulása is!

Nos, a fizetendő összeg attól is függ, hogy kit kérünk fel arra, hogy az esküvőnkön hangolja össze a szolgáltatókat, foglalkozzon a vendégekkel stb. Például a nagybetusnap.hu weboldalon megismerhető szakember háromféle csomagajánlattal várja az esküdni vágyókat. Alapcsomag esetén a ceremóniamester ár 140 000 Ft. Az összeg nem tartalmazza az útiköltséget.

A következő a költséghatékony csomag, amiért 170 000 Ft-ot szükséges fizetni. Gyakran előfordul az is, hogy a menyasszony vagy a vőlegény és annak rokonai nem magyarok, és fontos, hogy ők is átélhessék az esküvő minden mozzanatát. Ebben az esetben ajánlott a harmadik lehetőséget, vagyis a kétnyelvű csomagot választani, amelynél a ceremóniamester ár 220 000 Ft.