máj regenerálása

A máj regenerálása természetes anyagokkal

A máj az egyetlen emberi szerv, ami képes magát szinte néhány sejtből újjáépíteni. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy bármilyen extrém hatásnak kitehető, mert bár egyedi regenerációs képességgel rendelkezik, a szorgos terhelés végleges károsodáshoz is vezethet. Nem elhanyagolható tényező tehát a máj regenerálása, amire megéri komolyan odafigyelni.

Sajnos a modern élelmiszerek többsége már tele van olyan jellegű adalékokkal, amelyek lassan, de biztosan negatív hatást fejtenek ki. Ha szeretnénk kicsit jobban odafigyelni magunkra, akkor a máj regenerálása véletlenül se maradjon el! Erre lehetőség kínálkozik silymarin, kaolin, E-vitamin rendszeres fogyasztásával. A hatás a szerv működésének fokozódásán, a szövetek regenerációján, gyulladásos folyamtok csökkenésén keresztül valósul meg.

Az alkalmazás során csökken a koleszterinszint és az anyagcsere folyamtok is javulnak. A máj regenerálása kulcskérdés a megfelelő mértékű életszínvonal fenntartásához, ezért csak előnyünkre válhat, ha figyelmet szentelünk magunkra ilyen téren.