tömegnövelő

A tömegnövelő segít elérni a céljainkat

Rengeteget hallani a fogyás nehézségeiről, ám azt sokan el sem tudják képzelni, hogy mennyien vannak, akiknek a hízás okoz kihívást. Egy kiváló összetétellel rendelkező tömegnövelő szerencsére segít az ilyen helyzetekben, ehhez azonban az kell, hogy pontosan tudjuk mikor és miként alkalmazzuk.

Ezek a táplálékkiegészítők javarészt gyorsan felszívódó fehérjékből és szénhidrátokból állnak. Szervezetünknek két esetben van szüksége ezekre. Közvetlenül edzés után, amikor az izomnövekedés miatt indokolt az azonnali tápanyagbevitel, illetve olyankor, ha már képtelenek vagyunk rendes étkezéssel növelni az elfogyasztott kalóriák számát. Ilyenkor bizony a tömegnövelő óriási könnyebbséget jelent.

Egyszerűen, percek alatt elkészíthető és megiható, tulajdonképpen inkább hasonlít egy desszertre, mint főétkezésre. Ennek ellenére, pontosan a megfelelő mennyiségben tartalmaz minden olyan tápanyagot, amire az izomépítéshez szükség van. A megfelelő étrend viszont alapfeltétel a növekedéshez, így erre különösen ügyeljünk!