anna királynő bosszúja

Anna királynő bosszúja- történelem és szórakozás

Tudta, hogy a kirakós játékok, a kézügyesség és térlátás mellett, a logikai érzéket is fejlesztik? A 3D puzzle játékok által ráadásul a gyermek ismereteit is bővíthetjük a legkülönbözőbb témákban.

Lássunk hozzá például az Anna királynő bosszúja névre keresztelt hajó összerakásához! Máris megtudjuk, hogy ez egy vitorlás, ami rabszolgákat szállított, amikor a Feketeszakáll kalóz legénysége megszállta és elfoglalta. Ők adták a nevét is. Átalakították, ekkor a hálókabinok, a hajókonyha és az élelmiszerkamra mellett, 40 ágyú és egy lőszerraktár is helyet kapott a fedélzeten. Az Anna királynő bosszúja később zátonyra futott és olyan mértékben megsérült, hogy ott hagyták.

Ma a közel 200 tonnás roncs az amerikai Nemzeti Történelmi Helyek Nyilvántartásában szerepel. Egy 3D puzzle történeteket mesél el. A polisztirolból és kartonpapírból készült modellek könnyen összerakhatóak, egymáshoz illeszthetőek. Minőségi időtöltés felnőtteknek és gyermekeknek egyaránt. Ahány darab elem, legalább annyi történet kötődik a modellekhez.