elektromos fali kandalló

Az elektromos fali kandalló bárhol helyt áll

Kényelmes, stílusos és nem utolsó sorban biztonságos megoldást kínál. Az elektromos fali kandalló könnyen telepíthető és karbantartható, emellett energiatakarékosan üzemel. Egyszerűen csak be kell dugni egy standard aljzatba és már használható is. Mivel nincs valódi tűz, ezért a nyílt lángokból és a forró hamuból eredő veszély elkerülhető.

Ez különösen fontos olyan otthonokban, ahol kisgyermekek vagy háziállatok vannak. LED technológiát használ a lángok megjelenítésére, ennek köszönhetően a magas számlától nem kell tartania. Az elektromos fali kandalló különböző méretben és kivitelben szerezhető be, így mindenki megtalálhatja a lakásába leginkább passzoló verziót.

Nemcsak meleget és jó hangulatot biztosít, hanem praktikus is, hiszen beépített polcokkal és tv-állvánnyal rendelkezik. A beépített termosztát és időzítő funkció lehetővé teszi azt, hogy a felhasználó pontosan szabályozza a hőmérsékletet és beállítsa a szerkezet automatikus kikapcsolását. Az elektromos fali kandalló szemetgyönyörködtető látványt nyújt.