balatoni apartman

Balatoni apartman piaci forgataggal

A Balaton régiója minden évszakban népszerű. Nyári kánikulában főként a víz és a part nyüzsög, ősszel a túraútvonalak telnek meg a még napsütéses, de már elviselhető melegben. Ami télen- nyáron várja a látogatókat, az nem más, mint a fonyódi piac. Számos balatoni apartman található a közelében, így könnyen elszállásolhatjuk magunknak a környéken.

Ez a piac más, mint a többi. Nemcsak a szokásos zöldség-gyümölcs kínálat bőséges, de rengeteg kézműves kereskedő portékája is gazdára talál naponta. Festmények, antikvár áruk, könyvek, szőnyegek, használati cikkek, növények és még kisállatok is várják új tulajdonosukat. Természetesen, ha megéhezünk, akkor sem kell elhagynunk a piacot vagy visszamenni balatoni apartmanunkba, mert több kifőzde, sütöde áll rendelkezésünkre.

Finom sült kolbászok, lángos, tea kapható. A belföldi látogatókon kívül, Európa számos térségéből utaznak ide, kifejezetten a piacra. Parkoló biztosított a vendégeknek, ami még kényelmesebbé teszi a megközelítést. A piac szerdai és szombati napokon látogatható.