cicás ágyneműhuzat

Cicás ágyneműhuzat nagyobb gyerekeknek is

Csöppségeink birodalmát igyekszünk a lehető legkellemesebb módon berendezni, amihez nemcsak a bútorok, kiegészítők járulnak hozzá, hanem az ágynemű is. Egy kedves cicás ágyneműhuzat egyrészt jól mutat, másrészt pedig igazán barátságos légkört teremt a szobában.

Arra is figyelni szükséges, hogy a kiválasztott szett milyen alapanyagból készült, hiszen a műszálast érdemes elkerülni, mert nem nyújt kellemes tapintást, nem bőrbarát. Éppen ezért célszerű a mesesgyerekbolt.hu webshopban kapható cicás ágyneműhuzat beszerzése mellett dönteni, mert az garantáltan 100% pamutból készült. Nagyobb gyerekeknek is ideális ez a szett, tekintve, hogy a paplanhuzat mérete 140×200 cm, a párnáé 70×90 cm.

Ők is kedvelik az aranyos kis állatokat, sokuknak van is macskája. Nekik nagy örömet lehet okozni egy olyan ágyneművel, amiről a kedves cicák mosolyognak vissza rájuk. Ráadásul ezt az örömet könnyen megadhatjuk a gyerkőcnek, hiszen a cicás ágyneműhuzat kedvező áron kapható és nagyon egyszerűen, gyorsan megrendelhető.