gaggia kávégép

Szinte önállóan működik a Gaggia kávégép

Milyen kellemes a frissen főzött kávé fanyar illata! Órákig ülhetünk egy csésze fölött és belélegezhetjük ezt az isteni aromát. A csodálatos ital szerelmesei és az ínyencek jól tudják, mi történik a kávéval, mielőtt a csészébe kerül. Már elmúltak azok az idők, amikor az emberek a kávét kotyogós kávéfőzőben készítették.

Ezeket felváltotta a Gaggia kávégép és a hozzá hasonló modellek, amelyek nemcsak az elkészítési időt, hanem a műveletek számát is lecsökkentik. Mindössze fél perc alatt ízletes, frissen őrölt kávét fogyaszthatunk, a minőség romlása nélkül. Bár tagadhatatlan, hogy a kotyogós kávéfőzőket még mindig használjuk, a Gaggia kávégépek sokkal jobb alternatívát jelentenek, mivel bennük az őrléstől a főzésig minden automatikusan történik.

Ezek ugyanis megszüntetik az őrlés, a töltés és a főzés extra lépéseit, a programozás kivételével szinte mindent maguk végeznek. A Gaggia kávégépben a felhasználó maga határozza meg a kávébabok őrlési fokát, állítja be a víz hőmérsékletét és a szükséges adagméretet.