fűtési rendszer

Egyszerűen vezérelhető fűtési rendszer

A téli hónapokban egyértelműen az a legfontosabb feladat, hogy az otthonunkban elérjük a kívánt hőmérsékletet és lehetőleg minél tovább megtartsuk. Ez utóbbi feltételt a kellő mértékű szigetelés biztosítja. A fűtési rendszer feladata pedig, hogy a kívánt paraméterek szerint lássa el a helyiségek felmelegítését.

A legtöbb ingatlanban már központi fűtés van, ami folyamatosan szolgáltatja a meleget. Sokat tudunk spórolni azon, ha van egy olyan vezérlő rendszerünk, amivel esetenként még távolról is tudunk beállításokat végezni. A Fibaro Heat Controller Starter pack egy Z-Wave fűtési rendszer a hálózaton keresztül vezérelhető radiátorfejből áll, valamint különálló, a lakáson belül bárhová elhelyezhető hőmérőből tevődik össze.

A termék mindenféle szerszám nélkül felszerelhető a fűtőtestre. Fontos tudni, hogy maga az egység nem rendelkezik kijelzővel, a kívánt érték beállítása pedig a fej elforgatásával történik. A fűtési rendszer leveszi a vállunkról az irányítás terhét, hiszen elég lesz csak egyszer igényre szabni és ezt követően rendületlenül végzi a dolgát.