Egyedi ékszerek

Ha kiválót akar, a Skagen ékszer kell Önnek!

Egy dán házaspár gondolt egyet 1989-ben és úgy döntött, megalapít egy ékszermárkát, ami a természet csodás elemeit és könnyedségét fogja magába zárni.

Inspirálta őket az ezernyi kék árnyalatban pompázó tenger és égbolt, névnek pedig úgy vélték, tökéletes lesz Skagen település. Jellemzően sok Skagen ékszer viseli a kék színt, de ha véletlenül kimaradna, akkor formájában juttatja Önnek eszébe a hullámokat, a halakat vagy a csillagokat.

Minden Skagen ékszer gondosan tervezett darab, nemcsak anyagában és stílusában, hanem árban is. A megfizethetőségnek köszönhetően, közel 30 év alatt az egész kontinensen ismert és elismert márka lett.

A Skagen ékszer kínálat nagyon széles, van itt nyaklánc, fülbevaló, gyűrű és karkötő, de szebbnél szebb órák is képviselik a márkát, persze kimagasló minőségben. Az időmérőknél is gyakran mutatkozik a kék szín valamilyen árnyalata és itt sem marad el a megfizethetőség. Webáruházunkból most otthona kényelméből tud rendelni órát és ékszert egyaránt, de szívesen várjuk üzleteinkben is!