Keverőtál minden méretben

Aki szeret otthon sütögetni, az jól tudja mennyire fontos, hogy mindenhez legyen megfelelő eszköz. Sok egyéb mellett, a keverőtál szinte mindenkinél alapeszköznek számít.

Viszont ebből soha nem elég egy, hiszen van amikor kisebbre, máskor nagyobbra van szükség. Ugyanakkor, egy sütés alkalmával nagyon ritkán kell csak egyetlen tálat használni, főleg akkor, ha többkomponensű lesz az alkotás. A tészta megkeveréséhez, a máz és a krém kikeveréséhez is kell. Sokan még az összetevőket is szeretik teljesen előkészíteni, amihez igazán kisméretű keverőtál szükséges. Ha mindegyik összetevő ki van mérve, akkor csak össze kell önteni egy nagyobb tálba és máris kész a nyers tészta. Ahhoz azonban, hogy mindegyikhez legyen keverőtál, több típust is tartania kell otthon.

Kicsit, nagyot, kiöntő csőröset, mércével ellátottat, magasat és széleset egyaránt. Nagyon praktikus tud lenni, ha van a tálnak csúszásgátló gumija. Ez stabilitást ad az edénynek és egy enyhe lökéstől nem csúszik le a konyhapultról. A műanyag keverőtál tisztítása pedig nagyon könnyű.