masszázsolajok

Masszázsolajokkal a pihentető feltöltődésért

Egyes készítmények használata megkönnyíti a masszírozást, valamint számos testápolási és egészségügyi előnnyel jár. A webshopunkban a vásárlók természetes masszázsolajok változatos fajtáit találják a legmagasabb minőségben.

Ezeket kombinálhatjuk illóolajokkal az aromaterápiás masszázshoz. A megfelelő masszázsolajok kiválasztása a sikeres kezelés kulcsa. A használatuk nemcsak megkönnyíti a masszázst és biztosítja a masszőr kezének jó siklását a testen, hanem számos egészségügyi és szépségápolási előnnyel is jár. Sokféle masszázstechnika létezik. A masszázs lehet terápiás, pihentető vagy stimuláló. Masszírozhatjuk az egész testet vagy annak csak egy részét, például a lábat, esetleg az arcot. A masszázs típusától függetlenül, a masszázsolajok elengedhetetlenek a kezeléshez.

Megfelelő siklást kell biztosítanak, miközben jól felszívódnak és ápolják a bőrt. A masszázs hatásának fokozása érdekében, a masszázsolajokat illóolajokkal keverik össze. Az illóolajok kiválasztása nagyon egyéni. Ez a személyes preferenciáktól, a betegségektől és a kívánt hatástól függ.