Mi történik a pezsgő manufaktúrában?

Érdekli, hogy a legnépszerűbb italok miként készülnek? A pálinkafőzéséről már sokat hallottunk, hiszen nemzeti ital, de a pezsgő készítését ismerjük? A pezsgő manufaktúra elvisz bennünket egy olyan világba, ahol az érett szőlőszemekből remek italok készülnek.

A folyamat persze nem ennyire egyszerű és gyors, hiszen a jó ital készítéséhez idő kell, szorgos kezek és persze szakértelem. Ez a szakértelem pedig az 1800-as évekig nyúlik vissza, így valóban vaskos tapasztalatról beszélhetünk. A Törley pezsgő manufaktúra – mivel természetesen erről van szó – igazán impozáns hely, már ránézésre is.

A létesítmény óriási termeiben találkozik a múlt a jelennel, a hagyományos módszerek a modern technológiával. Ez a pezsgő manufaktúra is jól bizonyítja, hogy az autentikus értékek is haladhatnak a korral, a régi, bevált módszerek pedig nem zárják ki a fejlődést. Itt a gyártás nem kelt újra életre, hiszen valójában soha sem szűnt meg, legfeljebb csendesebben dübörgött. Aki szeretné ezt a helyet látni, az szerencsére ma már megteheti.