bogrács

Minőségi bogrács minden mennyiségben

A szabadban történő ételkészítésnek mindig nagy varázsa van, visszakanyarodás egy ősibb, szebb élethez. A bogrács éppen ezért helyet kell kapjon a grillfelszerelés mellett, mert az igazán finom, nagyon magyar és mélyen ősi ételeink elkészítéséhez elengedhetetlen kellék. A parasztplaza.hu weboldal többfélét is kínál.

Hogyan válasszuk ki a számunkra megfelelőt? A méretről nem is ejtünk szót, hisz egyértelmű miért veszünk kicsi vagy nagy bográcsot. Az alapanyag viszont számít! A zománcozott igen népszerű, könnyen tisztítható és könnyen kezelhető, ám érzékeny. A rozsdamentes hosszú távú befektetés, de költséges.

Az öntöttvas tartós, remek hővezető, legegyenletesebben ebben fő az étel, ám nem a takarítást végző háziasszonyok kedvence. Ne zavarjon meg senkit a forma sem! A lent széles változatban halat kell főzni, ugyanis az áramlás folytán a hal lesüllyed az ilyen edény aljára és nem fő szét. Kínálunk még gyönyörű, tálalásra alkalmas bográcsokat is, természetesen nem csupán éttermeknek, hanem bárkinek.